Verslag Aluvo – Hand in Hand Voetbaltoernooi

Afgelopen zaterdag 23 juni werd weer het traditionele Aluvo – Hand in Hand
voetbaltoernooi gehouden op sportpark ‘t Klaverblad. De organisatie was in handen van de stichting Hand in Hand, S.V. Nieuwleusen en hoofdsponsor ALUVO Nieuwleusen B.V. Subsponsoren van het toernooi zijn De Viersprong, Vechtdal Bouw, Gebotours en Slagerij Kouwen.

16 herenteams en 4 damesteams hadden zich ingeschreven voor dit toernooi. Om 11 uur werd er afgetrapt voor de poule-wedstrijden. Het weer werkte prima mee en menig toeschouwer kon genieten van de spannende en sportieve wedstrijden.

Na de kwart- en halve finale’s stonden de ploegen “Balletje Vooruit” en “Teamnaam” in de finale, die door “Teamnaam” ruimschoots werd gewonnen met 6-2. Bij de dames bleek “Genderneutraal” de sterkste te zijn na een 1-0 overwinning op “Team La Vida”.

De kampioenen werden gehuldigd en de organisatie mocht terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. In de derde helft werd nog lang nagesproken over de wedstrijden en kon men genieten van de barbecue en een optreden van de zanger Patrick, zodat het nog lang gezellig bleef.

Foto’s: De Dalfser Marskramer en Fotoboek

Op de foto ziet u de kampioenen van 2018: Teamnaam.