S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

Vrijdag 6 oktober werd de laatste handeling van het ALUVO Hand in Hand voetbaltoernooi 2017 verricht. Namens S.V. Nieuwleusen en toernooihoofdsponsor ALUVO overhandigde Iris Buursema een cheque van € 1.000,– aan Gerrit Schoonhoven van de Stichting Hand in Hand. Hierbij waren ook vertegenwoordigers van de drie subsponsoren; Vechtdal Bouw, Gebotours en Effeweg.nl aanwezig.

Met niet minder dan 24 deelnemende teams is het ALUVO Hand in Hand-toernooi zaterdag 1 juli 2017 een groot succes geworden. Daarmee belooft het toernooi een blijvertje te worden, want de vernieuwde opzet, met nieuwe hoofd- en subsponsoren, heeft het evenement goed gedaan.
Het toernooi kent een lange geschiedenis van meer dan veertig jaar, maar is de laatste door een iets gewijzigde opzet weer in populariteit toegenomen. Teams van zeven spelers en speelsters nemen het op een half veld tegen elkaar op in poules. Daarmee wordt toegewerkt naar finalewedstrijden. Na afloop werd de barbecue aangestoken, die was aangeboden door hoofdsponsor ALUVO. De datum voor volgend jaar staat inmiddels al vast.

Zoals altijd is een deel van de opbrengst voor de plaatselijke stichting Hand in Hand, die hiermee kwetsbare en zieke inwoners van Nieuwleusen rond de Kerstdagen een steuntje in de rug geeft. Een mooi gebaar van zaterdagvoetbalvereniging S.V. Nieuwleusen die hiermee ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid invult.
Gerrit Schoonhoven van de stichting Hand in Hand bedankte de sponsoren en de voetbalvereniging hartelijk. En vertelde dat de voorbereidingen voor de komende Kerstdagen in november al weer starten.

Op de foto vlnr: Erik de Roo (Gebotours en Effeweg.nl), Iris Buursema (Aluvo), Gerrit Schoonhoven (Stichting Hand in Hand) en Stefan vd Meulen (Vechtdal Bouw)