Puzzelen met Koningsdag

Ook dit jaar waren er weer meer dan 100 deelnemers aan de puzzeltocht van Hand in Hand op Koningsdag. Om 13:00 uur vertrokken de eerste fietsers en niet lang daarna begonnen de auto’s met hun puzzelrit.

De auto’s hadden onderweg een klein probleem, omdat een van de aanwijzingen op een windmolen stond. Deze draaide soms de andere kant op, zodat de tekst vanaf de weg niet meer leesbaar was. Velen maakten daarop de tocht het weiland in, om toch maar deze aanwijzing te kunnen noteren.

De pauzeplaats was dit keer aan het Westeinde bij de fam. Kappert, waar een ieder werd uitgedaagd in het pijltjes gooien, ook wel darten genoemd.

Na de finish bij De Viersprong, werd nog lang nagepraat over de antwoorden van de diverse vragen. Hieronder ziet u een van die vragen en het antwoord natuurlijk.

 

Oplossing driehoekspuzzel